Ingrediente necesare pentru brioșe:
- 200 g făină
- 125 g zahăr
- Jumătate plic praf de copt
- 1 lingură pudră de cacao
- 50 ml ulei
- 120 ml lapte
- 1 ou
Ingrediente necesare pentru biluțele de cocos:
- 125 g brânză de vaci
- 70 g fulgi de cocos
- 1 albuș
- Zahăr pudră după gust
Mod de preparare:
Începem cu biluțele de cocos.
Punem într-un bol brânza, zahărul pudră, albușul și fulgii de cocos și amestecăm foarte, foarte bine. Formăm 12 biluțe.
Pentru brioșe, amestecăm ingredientele uscate, după care adăugăm și celelalte ingrediente și amestecăm până la omogenizare.
Tapetăm tava de brioșe cu hârtiuțele de copt. Punem în fiecare câte 1 lingură de aluat peste care punem 1 biluță de cocos. Cu grijă, umplem formele cu aluatul rămas. Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 160 de grade și coacem brioșele timp de 30 de minute.
Savurați cu poftă! Poftă bună!