Cașcaval gustos de casă, după rețeta bunicii – Un deliciu natural, din numai 4 ingrediente

Dacă vreți ceva natural și de calitate, din doar 4 ingrediente – Brânză de casă gustoasă, după rețeta bunicii – Brânză naturală făcută acasă, fără conservanți, fără aditivi, fără e-uri.

Totul natural, în doar câteva ore, ca pe vremuri… Pentru a pregăti această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente necesare

  • 1 l lapte
  • 1 lingură sare
  • 300 ml smântână
  • 3 ouă

Cum se prepară?

1. Adăugăm laptele într-o oliță și îl punem la fiert. Adăugăm sarea și mixăm foarte bine.

2. Cât timp fierbe laptele, amestecăm smântâna cu ouăle.

3. Când laptele începe să fiarbă, adăugăm smântâna și amestecăm timp de 5 minute, la foc mic…

4. Cu ajutorul unei pânze sau site, vom separa brânza de zerul obținut. Punem amestecul de lapte într-o pânză pe care o legăm bine și așteptăm ca zerul să se scurgă câteva ore prin găurile acesteia…

5. Dacă doriți, pentru un plus de savoare, puteți adăuga și verdeață tocată mărunt.

Să o savurați cu drag și natural! Poftă bună!