Lapte de pasăre – Rețetă simplă, dar foarte delicioasă

Ingrediente:

450 g frișcă
3 pachețele gelatină
600 g zahăr
300 ml lapte
450 ml smântână
5 linguri pudră de cacao
250 ml apă

Mod de preparare:

1. Într-un vas, amestecăm gelatina cu laptele. Punem compoziția la fiert, pe foc mic și amestecăm bine. După omogenizare, luăm vasul de pe foc.

2. Într-un bol separat, batem smântâna cu ajutorul unui mixer. Adăugăm zahărul, frișca și amestecăm bine. Treptat, adăugăm compoziția de lapte. Turnăm aluatul pe o tavă și îl lăsăm la frigider, pentru solidificare.

3. Pentru glazură, amestecăm 2-3 linguri de pudră de cacao cu un plic de gelatină. Adăugăm 100 ml de lapte și 250 ml de apă. Punem compoziția la fiert, pe foc mic și mixăm până la omogenizare. La final, turnăm glazura peste stratul de cremă din tavă.

Să o savurați cu drag! Poftă bună!