Ruladă de casă fragedă și aromată, cu fructe și cocos – Se prepară din 100g făină, 4 ouă, 200g zahăr pudră și…
Ingrediente necesare pentru blat:
- 4 ouă
- 100 g zahăr pudră
- 100 g făină
- 2 linguri ulei
- 1 lingură zeamă de lămâie
Ingrediente necesare pentru cremă:
- 200 g unt
- 200 g zahăr pudră
- Jumătate cană fructe congelate
- Fulgi de cocos
Mod de preparare:
Pentru blat, mixăm spumă ouăle împreună cu zahărul, uleiul și zeama de lămâie. Încorporăm și făina cernută.
Tapetăm o tavă cu hârtie de copt și hârtia cu un strat foarte subțire de ulei. Transferăm compoziția în tavă, uniformizăm.
Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 220 de grade Celsius, timp de 10 minute.
Imediat ce scoatem blatul din cuptor, îl rulăm cu tot cu hârtia de copt.
După ce se răcește, derulăm și îndepărtăm hârtia de copt.
Pentru cremă, mixăm spumă untul împreună cu zahărul, după care încorporăm și fructele mixate piure.
Ungem blatul cu jumătate din cremă, rulăm și decorăm cu crema rămasă. Presărăm fulgi de cocos deasupra.
Savurați cu poftă! Poftă bună!