Tort Kinder Maxi King
INGREDIENTE
- Ingrediente necesare:
1 foaie de napolitană (diametru 26 cm)
250 g ciocolată topită
125 g smântână pentru frișcă
- Ingrediente cremă:
500 ml smântână pentru frișcă
500 g mascarpone
250 g lapte condensat
15 ml aromă de vanilie
1 plic gelatină hidratată și topită
300 g sos caramel (de casă)
- Ingrediente glazură:
300 g ciocolată cu lapte
200 g alune de pădure mărunțite
MOD DE PREPARARE
- Topim ciocolata împreună cu smântâna pentru frișcă și turnăm amestecul peste foaia de napolitană, apoi lăsăm la rece.
- Pentru cremă, mixăm smântâna pentru frișcă împreună cu mascarponele, adăugăm laptele condensat, vanilia și gelatina topită, mixând până obținem o compoziție omogenă.
- Turnăm jumătate din cremă peste foaia de napolitană, nivelăm, apoi, cu ajutorul unui poș, așezăm sosul caramel și adăugăm restul de cremă.
- Nivelăm bine și punem prăjitura la rece.
- Pentru glazură, topim ciocolata, adăugăm alunele de pădure și glazurăm uniform prăjitura.