Rețete Delicioase
No Result
View All Result
Rețete Delicioase

Linzer

Linzer
Print

Linzer

Biscuiții Linzer: o încântare vizuală și gustativă, unde dulceața fructelor se întâlnește cu finețea aluatului de migdale, creând o armonie perfectă între textură și aromă, pentru momente de răsfăț autentic.

INGREDIENTE

  • 250 g făină

  • 100 g făină de migdale

  • 250 g unt cu peste 80% grăsime

  • 150 g zahăr

  • 2 gălbenușuri

  • Un praf de sare

  • Vanilie (un pliculeț de zahăr vanilat, sau o lingură esență de vanilie, ori semințele unei păstăi de vanilie)

  • Gem de zmeură, sau orice alt tip preferați

MOD DE PREPARARE

  • Aluatul:
  • Bateți untul cu zahărul până când devine o spumă ușoară și netedă.
  • Adăugați gălbenușurile pe rând, incorporându-le complet după fiecare adăugare.
  • Incorporați sarea și vanilia în compoziție.
  • Adăugați făina și făina de migdale, amestecând cu o lingură sau o spatulă de silicon până la omogenizare.
  • Înveliți aluatul în folie alimentară și lăsați-l la frigider pentru 3-4 ore, sau până a doua zi.
  • Modelarea și Coacerea Biscuiților:
  • Împărțiți aluatul în două jumătăți după ce a fost scos din frigider.
  • Întindeți prima jumătate de aluat într-o foaie de aproximativ 4 mm grosime și decupați-o în forma dorită.
  • Pentru cealaltă jumătate, decupați și un orificiu central în fiecare biscuite, care va funcționa ca un capac, permițând vizualizarea gemului.
  • Așezați biscuiții în tava tapetată cu hârtie de copt și coaceți în cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 15 minute. Supravegheați coacerea, deoarece timpul poate varia în funcție de grosimea biscuiților.
  • Finisarea Biscuiților:
  • Scoateți biscuiții din cuptor cu grijă, deoarece sunt fragili, și lăsați-i să se răcească pe un grătar.
  • După ce s-au răcit complet, ungeți biscuiții fără decupaj central cu gem.
  • Pudrați cu zahăr biscuiții cu decupaj și apoi așezați-i deasupra celor unși cu gem, formând sandwich-uri.

RECOMANDĂRI / SUGESTII

Bomboane cu cocos
Desert

Bomboane cu cocos

Prăjitura Raffaello
Desert

Prăjitura Raffaello

Bomboane Brigadeiro
Desert

Bomboane Brigadeiro

Prăjitură în straturi cu mere
Desert

Prăjitură în straturi cu mere

Tortul copilăriei cu nuci
Desert

Tortul copilăriei cu nuci

Tort cu cremă de vanilie și fructe de pădure
Desert

Tort cu cremă de vanilie și fructe de pădure

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sugestii / Recomandări

Pască Dubai
Noutăți

Pască Dubai

Cozonac Dubai
Noutăți

Cozonac Dubai

Prăjitură bogată în ciocolată
Noutăți

Prăjitură bogată în ciocolată

Prăjitura Budapesta (Televizor)
Noutăți

Prăjitura Budapeste (Televizor)

Prăjitura Durere (Foi cu bezea și nucă, cremă de ciocolată și unt)
Noutăți

Prăjitura Durere (Foi cu bezea și nucă, cremă de ciocolată și unt)

Tort de ciocolată
Noutăți

Tort de ciocolată

  • Politică privind fișierele de tip cookie
  • Politică de confidențialitate
  • Termeni legali
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents

© 2021 Toate drepturile rezervate

No Result
View All Result
  • Politică de confidențialitate
  • Politică privind fișierele de tip cookie
  • Prima pagină
  • Termeni legali

© 2021 Toate drepturile rezervate