Ingrediente necesare:
- 40 buc. biscuiți
- 500 g brânză de vaci
- 375 ml smântână
- 80 g praf de budincă
- 80 ml lapte
- 200 g zahăr
- 180 ml lapte pentru însiropare
Alte ingrediente necesare:
- 150 g ciocolată
- 150 ml frișcă lichidă
- 100 g ciocolată albă rasă
Mod de preparare:
Punem biscuiții în lapte pentru câteva secunde după care aranjăm un strat în tavă. Amestecăm brânza de vaci cu zahărul și batem smântâna împreună cu praful de budincă și laptele până obținem o cremă. Reducem viteza mixerului și încorporăm brânza, mixând până la omogenizare și până obținem o cremă netedă și fină.
Întindem jumătate din cantitatea de cremă peste stratul de biscuiți din tavă. Punem încă un strat de biscuiți înmuiați în lapte peste stratul de cremă și întindem crema rămasă. Punem un ultim strat de biscuiți înmuiați în lapte peste cremă.
Dăm prăjitura la frigider peste noapte sau măcar pentru câteva ore. Opțional, pentru decor putem face o glazură din frișcă și ciocolată peste care putem presăra fulgi de ciocolată albă.
Savurați cu poftă! Poftă bună!