Rețete Delicioase
No Result
View All Result
Rețete Delicioase

Rulouri în vas yena, fragede, suculente și aromate – Rulouri din piept de pui (cu roșii, ardei și cașcaval)

Rulouri în vas yena, fragede, suculente și aromate – Rulouri din piept de pui (cu roșii, ardei și cașcaval)

Rulouri din piept de pui, umplute cu ardei și roșii – Rulouri suculente și aromate

Ingrediente necesare:

  • 700 g piept de pui
  • 200 g ardei gras
  • 130 g roșii
  • 110 g cașcaval
  • 3 căței usturoi
  • 2 linguri smântână
  • Sare, piper după gust

Din ingredientele de mai sus am obținut 18 rulouri

Mod de preparare:

Spălăm și uscăm pieptul de pui, îl tăiem în feliuțe transversale și ușor oblice, groase de 1 cm.

Punem feliile pe un tocător, le acoperim cu folie alimentară și le frăgezim doar pe o parte. Condimentăm cu sare și piper pe ambele părți după car ele ungem cu usturoi pisat pe partea interioară.

Tăiem ardeiul în fășii lungi și subțiri. Noi am folosit jumătate de ardei gras roșu și jumătate de ardei gras galben. Tăiem roșiile în cubulețe. La marginea fiecărei bucate de carne punem câte 2 fășii de ardei și 1 linguriță de cubulețe de roșii. Rulăm.

Transferăm rulourile într-o tavă adâncă, unsă cu ulei. Le ungem cu smântână, turnăm în tavă apă fierbinte ușor sărată (sau supă de pui), cât să ajungă până la jumătate din înălțimea rulourilor.

Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru 40 de minute aproximativ. După primele 20 de minute, presărăm cașcaval ras deasupra.

Servim rulourile fierbinți, cu salată de legume proaspete sau cu garnitura preferată.

Savurați cu poftă! Poftă bună!

RECOMANDĂRI / SUGESTII

Ciuperci la borcan, pentru iarnă – Ciuperci în ulei sau în saramură – Rețetă simplă, fără conservanți
Noutăți

Ciuperci la borcan, pentru iarnă – Ciuperci în ulei sau în saramură – Rețetă simplă, fără conservanți

Gogoșari în oțet – Gogoșari aromați și crocanți (la rece) – Rețetă simplă, merită încercată
Noutăți

Gogoșari în oțet – Gogoșari aromați și crocanți (la rece) – Rețetă simplă, merită încercată

Varză murată pentru iarnă – Rețetă tradițională, explicații pas cu pas
Noutăți

Varză murată pentru iarnă – Rețetă tradițională, explicații pas cu pas

Salată de sfeclă roșie, pentru iarnă (cu hrean) – Salată dulce-acrișoară, ușor picantă – Aveți nevoie de 500g hrean, 1 kg sfeclă roșie, 250-300 ml oțet și sare
Noutăți

Salată de sfeclă roșie, pentru iarnă (cu hrean) – Salată dulce-acrișoară, ușor picantă – Aveți nevoie de 500g hrean, 1 kg sfeclă roșie, 250-300 ml oțet și sare

Salată de sfeclă roșie – Sfeclă roșie la borcan, pentru iarnă – Rețetă gustoasă, fără conservanți
Noutăți

Salată de sfeclă roșie – Sfeclă roșie la borcan, pentru iarnă – Rețetă gustoasă, fără conservanți

Gogoșari pentru iarnă, la borcan – Gogoșari în oțet, fără conservanți
Noutăți

Gogoșari pentru iarnă, la borcan – Gogoșari în oțet, fără conservanți

Sugestii / Recomandări

Minciunele după o rețetă ungurească – Ies moi și pufoase – Aveți nevoie de 250g făină, 4 ouă, 50g zahăr și…
Noutăți

Minciunele după o rețetă ungurească – Ies moi și pufoase – Aveți nevoie de 250g făină, 4 ouă, 50g zahăr și…

Prăjitură de casă rapidă și delicioasă, fără coacere – Prăjitură cu biscuiți, fructe și frișcă
Noutăți

Prăjitură de casă rapidă și delicioasă, fără coacere – Prăjitură cu biscuiți, fructe și frișcă

Cină delicioasă și sățioasă, cu cartofi și carne tocată – Aveți nevoie de 1 kg cartofi, 500g carne tocată, 2 cepe, 600 ml smântână, 1 roșie și…
Noutăți

Cină delicioasă și sățioasă, cu cartofi și carne tocată – Aveți nevoie de 1 kg cartofi, 500g carne tocată, 2 cepe, 600 ml smântână, 1 roșie și…

Vinete la borcan, pentru iarnă – Rețetă simplă, fără sterilizare, fără prăjire și fără ulei
Noutăți

Vinete la borcan, pentru iarnă – Rețetă simplă, fără sterilizare, fără prăjire și fără ulei

Rețetă gustoasă și savuroasă – Cartofi răzuiți făcuți la cuptor, cu ciupercuțe și bacon
Noutăți

Rețetă gustoasă și savuroasă – Cartofi răzuiți făcuți la cuptor, cu ciupercuțe și bacon

Prăjitură de casă cremoasă și delicioasă – Prăjitura Semilună – Se prepară din 6 ouă, 280g zahăr, 150g făină, 300g nucă și…
Noutăți

Prăjitură de casă cremoasă și delicioasă – Prăjitura Semilună – Se prepară din 6 ouă, 280g zahăr, 150g făină, 300g nucă și…

  • Politică privind fișierele de tip cookie
  • Politică de confidențialitate
  • Termeni legali
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents

© 2021 Toate drepturile rezervate

No Result
View All Result
  • Politică de confidențialitate
  • Politică privind fișierele de tip cookie
  • Termeni legali

© 2021 Toate drepturile rezervate