Rețetă cu imagini, explicată pas cu pas – Chifteluțe rapide și gustoase, din cartofi – Pentru a pregăti această rețetă aveți nevoie de:
Ingrediente necesare:
- 800 g cartofi
- 1 morcov mic
- Pătrunjel
- Ulei de măsline
- Sare, piper, nucșoară
- 2 ouă
- 2 linguri iaurt
- 4 linguri făină
- Ulei
Mod de preparare:
Fierbem cartofii în apă cu sare și dăm morcovul pe răzătoare.
Călim morcovul în puțin ulei încins timp de câteva minute.
Zdrobim cartofii fierți, adăugăm pătrunjelul tocat mărunt, morcovul, sare, piper, nucșoară și amestecăm bine.
Separat, amestecăm ouăle cu iaurtul și făina. Adăugăm și un pic de sare.
Formăm chifteluțele, le trecem prin amestecul cu făină și ouă după care le prăjim în ulei până se rumenesc frumos.
Savurați cu poftă! Poftă bună!