Mini rulouri cu brânză dulce, delicioase și crocante – Desert gustos și ușor de făcut
Ingrediente necesare pentru 24 de rulouri crocante:
- 250 g brânză de vaci îndulcit cu zahăr vanilat
- 80 g unt
- 2-3 linguri zahăr
- 200 g făină
- 1 linguriță praf de copt
- 1 praf de sare
- Scorțișoară
Mod de preparare:
Punem într-un bol untul moale împreună cu o lingură de zahăr, un praf de sare și brânza. Amestecăm până la omogenizare.
Treptat încorporăm și făina cernută și amestecată cu praful de copt. Frământăm un aluat omogen și moale.
Formăm o bilă din aluat, împachetăm în folie alimentară și dăm la frigider pentru 15 minute. Ulterior, scoatem aluatul de la frigider și îl împărțim în două părți egale. Întindem aluatul la o grosime de 2-3 mm, pe suprafața de lucru presărată cu făină. Tăiem fâșii, presărăm amestecul de zahăr și scorțișoară și rulăm.
Transferăm rulourile pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade, timp de 30 de minute aproximativ. Timpul de coacere depinde de fiecare cuptor în parte.
Lăsăm să se răcească complet. După gust, se pot pudra cu zahăr pudră.
Savurați cu poftă! Poftă bună!