Negresă Keto
Un desert cu gust bogat și satisfăcător. Textura pufoasă și aroma de ciocolată neagră, completată de prospețimea căpșunilor, îl fac alegerea perfectă pentru ocazii speciale sau momente de răsfăț. Decorat cu ciocolată topită și căpșuni suculente, acest desert nu este doar delicios, ci și apetisant.
INGREDIENTE
7 linguri cacao neîndulcită
170 g făină de migdale
200 g zahăr de cocos (înlocuitor natural)
120 g unt nesărat topit
100 g picături de ciocolată neagră
1 linguriță de praf de copt
1/2 linguriță de sare
2 lingurițe extract de vanilie
6 ouă
MOD DE PREPARARE
- Mixăm ouăle cu zahărul de cocos până obținem o compoziție omogenă. Adăugăm celelalte ingrediente și amestecăm bine.
- Turnăm compoziția într-o tavă de guguluf unsă cu unt și tapetată cu făină de migdale. Coacem timp de 30 de minute la 160 de grade Celsius.
- Decorăm cu 250 de grame de ciocolată topită fără zahăr și ornăm cu căpșuni.