Prăjitura Oreo fără coacere
Prăjitura Oreo fără coacere este un desert rapid și delicios, perfect pentru iubitorii de Oreo și ciocolată albă. Straturile de biscuiți crocanți și cremă fină de brânză cu ciocolată albă se combină pentru a crea o textură catifelată și un gust rafinat. Ușor de preparat și fără a necesita coacere, această prăjitură este ideală pentru momentele în care doriți să impresionați fără prea mult efort.
INGREDIENTE
3 pachete biscuiți Oreo cu cremă dublă
280 g cremă de brânză / mascarpone
300 ml smântână pentru frișcă
200 g ciocolată albă
50 g unt topit
MOD DE PREPARARE
- Desfacem biscuiții și separăm crema.
- Măcinăm biscuiții (oprim 3 linguri pentru cremă) și îi amestecăm cu untul topit.
- Punem jumătate din amestecul de biscuiți într-o tavă.
- Mixăm crema de biscuiți cu mascarpone, apoi adăugăm ciocolata albă topită și răcită. Încorporăm frișca bătută bine, scoasă din frigider, și continuăm mixarea.
- Adăugăm 3 linguri de biscuiți măcinați și punem compoziția într-o tavă Yena sau orice tavă aveți. Adăugăm crema și apoi cealaltă jumătate de biscuiți.
- Lăsăm prăjitura peste noapte la frigider.