Rețete Delicioase
No Result
View All Result
Rețete Delicioase

Prăjitură pufoasă, perfectă pentru cafea sau ceai – Se prepară rapid și ușor, din 700g făină, 250g unt, 370g lapte, 2 linguri pudră de cacao și…

Prăjitură pufoasă, perfectă pentru cafea sau ceai – Se prepară rapid și ușor, din 700g făină, 250g unt, 370g lapte, 2 linguri pudră de cacao și…

Prăjitură pufoasă, perfectă pentru cafea sau ceai – Se prepară din 700g făină, 250g unt, 370g lapte, 2 linguri pudră de cacao și…

Ingrediente necesare:

  • 700 g făină
  • 250 g unt
  • 370 ml lapte
  • 620 g zahăr sau după gust
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri pudră de cacao
  • Esență de rom/ vanilie
  • 7 ouă

Mod de preparare:

Mixăm untul împreună cu zahărul. Încorporăm câte un ou după care încorporăm și laptele și esențele. Amestecând încet cu o spatulă, încorporăm și făina cernută și amestecată cu zahărul vanilat și praful de copt.

Transferăm 80% din compoziție într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Amestecăm compoziția rămasă cu pudra de cacao și turnăm în tavă.

Amestecăm cu o furculiță cele două tipuri de aluat, realizând diverse modele pe suprafață. Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade, pentru 40 de minute aproximativ.

Savurați cu poftă! Poftă bună!

Bonus: Altă rețetă de pandișpan

Ingrediente necesare:

  • 250 g unt
  • 500 g făină
  • 4 ouă
  • 440 g zahăr
  • 200 ml lapte
  • 60 ml zeamă de portocale și coaja rasă
  • 1 lingură coniac – opțional
  • 1 plic praf de copt
  • 1 linguriță oțet
  • 100 g ciocolată rasă

Mod de preparare:

Mixăm untul împreună cu zahărul timp de 3 minute, după care încorporăm și ouăle. Adăugăm coniacul și coaja de portocală și mixăm timp de încă 3 minute după care încorporăm și zeama de portocală.

Mixând continuu, adăugăm alternativ făina cernută și laptele. Încorporăm și praful de copt și oțetul și, la final, ciocolata.

Transferăm compoziția într-o tavă mai mare sau în două tăvi de chec (tapetate cu hârtie de copt) și coacem timp de 40 de minute aproximativ, la cuptorul preîncălzit la 180 de grade.

Savurați cu poftă! Poftă bună!

RECOMANDĂRI / SUGESTII

Iată cum se usucă cimbrul pentru iarnă – Își păstrează perfect gustul și mirosul specific
Noutăți

Iată cum se usucă cimbrul pentru iarnă – Își păstrează perfect gustul și mirosul specific

Murături asortate pentru iarnă – Murături în oțet – Rețeta pe care o folosesc an de an
Noutăți

Murături asortate pentru iarnă – Murături în oțet – Rețeta pe care o folosesc an de an

Castraveți la borcan – Castraveți în saramură, pentru iarnă – Crocanți și aromați
Noutăți

Castraveți la borcan – Castraveți în saramură, pentru iarnă – Crocanți și aromați

Rețetă pentru iarnă – Felii de ardei în ulei, la borcan – Ardei crocanți, dulci-acrișori – Rețetă tradițională italiană
Noutăți

Rețetă pentru iarnă – Felii de ardei în ulei, la borcan – Ardei crocanți, dulci-acrișori – Rețetă tradițională italiană

Dovlecei pentru iarnă – 4 rețete simple, fără conservanți
Noutăți

Dovlecei pentru iarnă – 4 rețete simple, fără conservanți

Murături la rece – Salată de murături pentru iarnă – Amestec delicios și aromat, în oțet
Noutăți

Murături la rece – Salată de murături pentru iarnă – Amestec delicios și aromat, în oțet

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sugestii / Recomandări

Mini rulouri cu brânză dulce (delicioase și crocante) – Desert gustos și ușor de făcut
Noutăți

Mini rulouri cu brânză dulce (delicioase și crocante) – Desert gustos și ușor de făcut

Minciunele din aluat pe bază de chefir – Minciunele moi și pufoase – Se prepară din 1 gălbenuș, 40g zahăr pudră, 250 ml chefir,  400g făină și…
Noutăți

Minciunele din aluat pe bază de chefir – Minciunele moi și pufoase – Se prepară din 1 gălbenuș, 40g zahăr pudră, 250 ml chefir, 400g făină și…

Paste cu carne tocată și cașcaval, la cuptor – Ușor, rapid și gustos, foarte gustos!
Noutăți

Paste cu carne tocată și cașcaval, la cuptor – Ușor, rapid și gustos, foarte gustos!

Desert rapid, la pahar, gata imediat – Aveți nevoie de 160g biscuiți de ovăz, 400g smântână, 300g chefir și…
Noutăți

Desert rapid, la pahar, gata imediat – Aveți nevoie de 160g biscuiți de ovăz, 400g smântână, 300g chefir și…

Baigli de casă cu mac și nucă – Rețetă simplă și ușoară, pas cu pas, cu imagini
Noutăți

Baigli de casă cu mac și nucă – Rețetă simplă și ușoară, pas cu pas, cu imagini

Sunt un adevărat deliciu, merită să le prepari măcar o dată – Frigărui gustoase din ciupercuțe
Noutăți

Sunt un adevărat deliciu, merită să le prepari măcar o dată – Frigărui gustoase din ciupercuțe

  • Politică privind fișierele de tip cookie
  • Politică de confidențialitate
  • Termeni legali
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents

© 2021 Toate drepturile rezervate

No Result
View All Result
  • Politică de confidențialitate
  • Politică privind fișierele de tip cookie
  • Termeni legali

© 2021 Toate drepturile rezervate