Rețetă cu imagini – Rețetă rapidă și gustoasă – Se prepară din 400g carne tocată, 4 ouă, 1 ceapă, cașcaval și […]
Ingrediente:
- 4 ouă
- 1 ceapă
- 400g carne tocată
- câteva felii de pâine
- cașcaval, pentru gratinare
- unt, lapte, pentru hidratarea pâinii
Temperatură și timp de coacere : 180 grade Celsius, 35 de minute
Mod de preparare:
Tăiem mărunt ceapa și o punem peste carne, alături de sare și piper. Le amestecăm bine la mână…
Acoperim tava cu unt… Înmuiem feliile de pâine în lapte și le așezăm în tavă…
Cu ajutorul unei linguri, presăm feliile de pâine astfel încât să facem loc umpluturii de carne pe care am pregătit-o anterior…
Umplem feliile de pâine, batem ouăle și acoperim bine feliile din tavă… Lăsăm la cuptor timp de 35 minute, la 180 grade Celsius…
Scoatem tava din cuptor și adăugăm peste cașcavalul ras… Dăm din nou la cuptor, pentru încă 5-7 minute…
Scoatem din cuptor și așteptăm să se răcească… Arată foarte bine!
Savurați cu poftă! Poftă mare!