Ruladă cu ouă, șuncă și cașcval – Rețetă pas cu pas, în imagini
Ingrediente necesare:
- 400g felii de cașcaval
- 250 g șuncă, felii subțiri
- 250 g unt
- 150 g brânză topită
- 4 ouă fierte
- 200 g șuncă, cubulețe mici
- Sare și piper după gust
- Ardei în ulei după gust – opțional
Mod de preparare:
Mixăm spumă untul moale după care încorporăm și brânza topită, sarea, piperul, ouăle zdrobite și cubulețele de șuncă și bucățelele de ardei.
Amestecăm foarte bine.
Tapetăm o tavă cu hârtie de copt. Așezăm un strat de felii de cașcaval în tavă și dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180-200 grade Celsius, timp de aproximativ 2 minute.
Scoatem tava din cuptor și lăsăm stratul de cașcaval să se răcească.
Peste stratul de cașcaval punem un strat de șuncă, peste care întindem umplutura.
Rulăm, ajutându-ne de hârtia de copt.
Punem ruloul la frigider pentru minim 1 oră, după care o putem porționa și servi.
Savurați cu poftă! Poftă bună!