Ingrediente:
- 2 dovlecei
- 2-3 linguri făină
- 4 ouă
- 300 g carne tocată de pui
- 100 g cașcaval
- sare, piper negru
Mod de preparare:
1. Pentru început, dăm dovleceii prin răzătoare mare.
2. Într-un bol, batem ouăle cu ajutorul unui tel. Adăugăm sarea, piperul, dovleceii pregătiți anterior, făina și amestecăm foarte bine până la omogenizare.
Turnăm compoziția într-o tavă acoperită cu hârtie de copt și coacem la temperatura de 200 de grade, timp de 20 de minute.
3. Într-o tigaie încinsă cu ulei, prăjim ceapa tăiată mărunt. Adăugăm carnea tocată de pui, condimentele și gătim pe foc mic până la omogenizare.
4. Scoatem tava din cuptor și așezăm blatul de dovlecei pe masa de lucru. Pe deasupra, repartizăm umplutura și cașcavalul dat prin răzătoare.
Formăm o ruladă pe care o coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 10 minute.
Poftă mare!