Rulouri din aluat foietaj, cu șuncă și cașcaval – Foarte ușor de făcut și foarte gustos
Ingrediente necesare:
- 2 pachete aluat foietaj ( sau un pachet mare )
- Șuncă
- Cașcaval felii
- Semințe de susan
- 1 ou pentru uns
Mod de preparare:
Pe suprafața de lucru așezăm o foaie de aluat pe care o tăiem în pătrate puțin mai mari decât felia de cașcaval. Peste fiecare bucată de aluat punem o felie de cașcaval și o felie de șuncă și rulăm. Transferăm rulourile pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Le ungem cu ou bătut și presărăm semințele peste ele. Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius, timp de 15 minute.
Timpul de coacere depinde de fiecare cuptor în parte, așadar recomandăm să vă uitați la rulouri după 5-6 minute.
Savurați cu poftă! Poftă bună!