Rețetă gustoasă și rapidă, în imagini, pas cu pas – Sendvișuri calde mai bune decât pizza? Rețetă rapidă și gustoasă, bună de te lingi pe degete
Ingrediente:
- pâine toast
- unt
- făină
- sare
- piper
- usturoi praf
- nucșoară
- brânză maturată afumată
- muștar picant
- șuncă felii
Temperatură și timp de coacere: 220 grade Celsius, 4 minute
Mod de preparare:
Punem puțin ulei într-o tigaie și prăjim feliile de pâine pe ambele părți, apoi le lăsăm la răcit…
Pregătim sosul beșamel. Într-o oală topim untul, adăugăm o mână de făină și amestecăm bine, până la omogenizare… Adăugăm laptele și amestecăm bine timp de 2-3 minute, la foc mic… La final adăugam condimentele: sare, piper, praf de usturoi și nucșoară. Amestecăm și dăm deoparte…
Pregătim sendvișurile: ungem feliile de pâine cu unt, muștar picant, brânza dată prin răzătoarea mică și feliile de șuncă.
Le punem într-o tavă și adăugăm deasupra sosul beșamel și brânză rasă. Lăsăm la cuptor pentru 3-4 minute, la 220 grade celsius.
Arată foarte bine și sunt foarte gustoase…Poftă bună!