Ingrediente necesare:
- 4 piepturi de pui
- 30 g muștar
- 3 căței usturoi
- 50 g maioneză
- 40 g miere lichidă
- 30 ml ulei
- condimentele preferate, verdeață, pentru decor
Mod de preparare:
Pentru marinadă, amestecăm muștarul cu mierea, cu maioneza, uleiul și cu usturoiul zdrobit.
Adăugăm și condimentele și amestecăm până la omogenizare. Curățăm, spălăm și uscăm carnea. O tăiem în felii subțiri pe care le frăgezim.
Punem feliile de carne în marinadă, amestecăm și dăm totul la frigider pentru 1 oră.
Tapetăm o tavă cu hârtie de copt și așezăm feliile de carne în ea.
Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade celsius, pentru 40 de minute aproximativ.
Să le savurați cu poftă, alături de garnitura preferată! Poftă bună!