Chec aperitiv tradițional
Acest chec aperitiv tradițional este o combinație delicioasă de arome și texturi, perfectă pentru orice ocazie festivă. Cu cașcaval răzuit, cârnăciori uscați, măsline și roșii cherry, fiecare felie oferă un gust savuros și apetisant.
INGREDIENTE
6 ouă
150 g făină albă
5 g praf de copt (jumătate de plic)
200 g cașcaval răzuit
50 g parmezan răzuit
200 g cârnăciori uscați
1-2 fire de ceapă verde
100 g ardei gras roșu
200 g măsline fără sâmburi
100 g roșii cherry
60 g ulei de măsline
30 g frunze de spanac baby
Sare și piper după gust
MOD DE PREPARARE
- Mixăm albușurile spumă și le lăsăm deoparte.
- Mixăm gălbenușurile cu uleiul, adăugăm jumătate din albușuri, apoi restul ingredientelor fără roșii și jumătate din măsline.
- Turnăm compoziția într-o tavă de cozonac de 12*30 cm, punem roșiile și măslinele rămase și coacem 40 de minute la 160 de grade.