Mini Hotdog
Această rețetă de baghete umplute cu crenvurști și cașcaval este o gustare perfectă pentru momentele când vrei ceva rapid și savuros. Untul aromat cu usturoi și pătrunjel adaugă un plus de savoare, iar cașcavalul topit completează perfect textura crocantă a pâinii. Un deliciu simplu și ușor de preparat!
INGREDIENTE
3 baghete pâine
500 g crenvurști
200 g unt
2 căței de usturoi
1 legătură de pătrunjel
Sare
Piper
300 g cașcaval
MOD DE PREPARARE
- Tăiem baghetele în bucăți de mărimea crenvurștilor, decupăm un capac și apoi decupăm cât să putem așeza crenvurștii.
- Așezăm bucățile de pâine în tavă.
- Untul la temperatura camerei îl amestecăm cu usturoiul zdrobit, sare, piper și pătrunjelul tocat.
- Împărțim untul pe toate bucățile de pâine și îl întindem pe toată suprafața.
- Presărăm cașcavalul ras și dăm la cuptor pentru 30 de minute sau până când cașcavalul s-a topit bine.