Lipii rapide cu pui și legume
Aceste lipii cu pui și legume sunt soluția perfectă pentru o cină rapidă și savuroasă. Combinația dintre pieptul de pui rumenit și legumele crocante, totul topit sub un strat de cașcaval, creează un festin al gusturilor. O rețetă simplă și delicioasă, gata în doar câteva minute!
INGREDIENTE
500 g piept de pui
Sare
Boia
Usturoi
Piper
1 ceapă
Ardei roșu
Cașcaval sau mozzarella
Lipii
Ulei pentru prăjit
Pătrunjel (opțional)
Sosul preferat (opțional)
MOD DE PREPARARE
- Într-o tigaie, călim 500 g piept de pui tăiat bucățele mici, condimentăm cu sare, boia, usturoi și piper după gust. Lăsăm pe foc până se rumenește ușor. Poți adăuga condimentele dorite.
- Scoatem puiul și, în uleiul rămas, adăugăm o ceapă tăiată felii subțiri, o călim până se rumenește frumos și o scoatem într-un vas.
- Într-o tigaie, așezăm o foaie de lipie și o încălzim pe o parte, apoi o întoarcem.
- Pe jumătate din suprafața lipiei așezăm bucățele de pui, puțină ceapă rumenită, ardei roșu tăiat felii și cașcaval sau mozzarella.
- Împăturim foaia de lipie și o întoarcem pe o parte și pe cealaltă până se topește cașcavalul.
- Scoatem lipia pe o farfurie și continuăm până terminăm ingredientele.
- Le servim tăiate și cu sosul preferat. Putem presăra și pătrunjel.