Drob mozaic
Drob mozaic: un aperitiv sau fel principal inedit, cu aspectul mozaic și aroma sa delicioasă, în care carnea de pui și ouăle se îmbină pentru a forma un preparat atrăgător și gustoas, ideal pentru a impresiona la mese festive sau ca o gustare apetisantă.
INGREDIENTE
500 g pulpă de pui dezosată tăiată cubulețe și înăbușiță în tigaie
500 g ficat de pui înăbușit în tigaie
5 ouă fierte tare tăiate cubulețe
O legătură pătrunjel tocat
O legătură mărar tocat
1 lingură sare
1 linguriță piper
8 ouă crude
4 căței de usturoi tocați mărunt
MOD DE PREPARARE
- Într-un vas, amestecăm pulpa de pui, ficatul, pătrunjelul, mărarul, usturoiul, sarea și piperul. Adăugăm și ouăle fierte tăiate cuburi și, în final, ouăle crude.
- șezăm compoziția într-o formă de chec.
- Ungem suprafața cu ou și coacem aproximativ o oră.
- După coacere, feliem și servim!