Macrou cu sos de roșii la cuptor
Deliciu culinar: macrou suculent la cuptor, învăluit într-un sos de roșii seducător și plin de savoare, ideal pentru o seară specială.
INGREDIENTE
500 ml sos de roșii
1 căciulie de usturoi pisat
1 linguriță rasă de sare
1/2 linguriță de piper
Cimbru după gust
Oregano după gust
3 bucăți de macrou
lămâie (3 felii pentru fiecare pește)
Pătrunjel verde
MOD DE PREPARARE
- Presărați sare peste cele 3 bucăți de macrou și adăugați 3 felii de lămâie pe fiecare bucăță de pește.
- Amestecați sosul de roșii cu usturoiul pisat, sare, piper, cimbru și oregano.
- Așezați peștele într-o tavă, acoperiți-l cu folie și coaceți la 160°C timp de 60 de minute.
- La sfârșit, adăugați pătrunjel verde tocat fin deasupra peștelui copt.
- Serviți peștele cald, alături de mămăliguță.