Paste cremoase cu somon
Paste cremoase cu somon – o delicioasă combinație de paste perfect gătite al dente și somon afumat, într-o sos cremos și aromat. Această rețetă te va transporta într-o călătorie culinară de neuitat, unde gustul rafinat al somonului se îmbină armonios cu savoarea sosului.
INGREDIENTE
300 g file de somon
50 g spanac
300 g roșii
200 g cremă de brânză
2 linguri ulei de măsline
Sare
Piper negru
- Garnitură:
200 g paste fierte
10 g parmezan
MOD DE PREPARARE
- Într-o tavă, așezăm somonul tăiat cubulețe, spanacul curățat și roșiile tăiate cuburi. Asezonăm cu sare, piper și puțin ulei de măsline.
- În mijlocul tavii, așezăm crema de brânză și dăm la cuptor pentru 20 de minute la 200 de grade Celsius.
- Scoatem din cuptor, măruntim somonul și amestecăm totul. Adăugăm pastele fierte și punem câteva fâșii de parmezan.
- Servim preparatul cald!