Piept de pui cremos cu legume
Piept de pui cremos cu legume: un preparat delicios, în care suculența pieptului de pui se îmbină cu legume proaspete, toate învelite într-o sos cremos, oferind o combinație echilibrată de proteine și legume pentru o masă satisfăcătoare și plină de gust.
INGREDIENTE
600 g piept de pui, cubulețe
300 g roșii
200 g ardei
1 ceapă
300 g broccoli
30 ml ulei
10 g sare
10 g piper
30 g parmezan
200 g cremă de brânză
MOD DE PREPARARE
- Ungeți un vas cu ulei. Adăugați în vas broccoli, roșii, ceapă, ardei, pieptul de pui și crema de brânză.
- Condimentați cu sare și piper.
- Coaceți în cuptor pentru 30-40 de minute.
- După coacere, scoateți vasul, amestecați compoziția. Presărați parmezanul deasupra.
- Serviți cu orez basmati fiert.