Piept de pui Keto
Pieptul de pui keto este o rețetă delicioasă, bogată în proteine și cu un conținut redus de carbohidrați. Crusta crocantă din făină de migdale și ouă dă preparatului o textură ușoară, păstrând în același timp aromele naturale ale puiului și condimentele simple, pentru o masă sănătoasă și sățioasă.
INGREDIENTE
700 g piept de pui
200 g făină de migdale
Sare
Piper
Praf de usturoi
50 ml ulei de măsline
5 ouă
MOD DE PREPARARE
- Tăiem pieptul de pui în bucăți cât mai subțiri, îl condimentăm cu sare, piper și praf de usturoi, apoi îl trecem prin făina de migdale.
- Batem ouăle cu sare și piper după gust, iar fiecare bucată de pui o trecem prin ouă și o prăjim în tigaia încinsă cu ulei de măsline.
- Repetăm procedeul pentru toate bucățile de piept de pui.