Răsucite cu cașcaval și bacon
Foietaj, bacon și cașcaval 🥐 🥓 🧀 ✨ Extrem de pufoase și incredibil de gustoase 🤤 💯 ⏱️ 🍽️ Rețetă rapidă, gustare divină 😇 💖
INGREDIENTE
1 pachet aluat de foietaj
50 g ketchup
400 g cașcaval răzuit
300 g bacon cuburi
1 ou pentru uns răsucitele
MOD DE PREPARARE
- Luați prima foaie de aluat și ungeți-o uniform cu ketchup. Presărați deasupra cașcavalul răzuit și adăugați baconul cubulețe. Acoperiți cu cealaltă foaie de aluat de foietaj.
- Ușor cu sucitorul, întindeți puțin aluatul pentru a sigila straturile. Tăiați aluatul în fâșii de aproximativ 1,5-2 cm lățime. Rulați fiecare fâșie în jurul unei bețe de frigărui sau puteți să le răsuciți pur și simplu pentru a forma spirale.
- Așezați răsucitele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Bateți oul și ungeți fiecare răsucită cu oul bătut pentru a le da o culoare frumoasă și lucioasă.
- Introduceți tava în cuptorul preîncălzit și coaceți răsucitele timp de aproximativ 40 de minute sau până când devin aurii și crocante.
- Lăsați răsucitele să se răcorească puțin după coacere și apoi serviți-le calde, alături de sosul preferat pentru un plus de savoare.