Rulouri din piept de pui cu bacon
Rulouri din piept de pui cu bacon: o rețetă savuroasă ce combină suculența pieptului de pui cu aroma intensă a baconului afumat, învelite într-o textură crocantă la exterior și suculentă la interior, ideale pentru o cină rafinată sau un prânz special.
INGREDIENTE
600 g piept de pui dezossat
400 g bacon feliat
100 g mușchi feliat
200 g cașcaval
Sare
Piper
Praf de usturoi
MOD DE PREPARARE
- Luăm 2-3 felii de bacon și le așezăm pe un fund de lemn.
- Așezăm o bucată din piept de pui dezossat, bătut ca pentru șnițel, peste felii de bacon, apoi condimentăm cu sare, piper și praf de usturoi.
- Adăugăm o felie de mușchi și o bucată de cașcaval peste pieptul de pui.
- Rulăm împreună ingredientele și așezăm rulourile pe o tavă.
- Procedăm la fel cu celelalte bucăți până terminăm baconul și pieptul de pui.
- Dăm la cuptor pentru 40 de minute la o temperatură recomandată, de obicei 180-200 de grade Celsius.
- Servim rulourile calde, acompaniate de sosul preferat.